TARJOUKSET
pipot
lippikset
t-paidat
pitkähihaiset
colleget
vetoketjuhupparit
hupparit
pikeet
kauluspaidat
neuleet
fleecet
softshellit
kevyt takit
talvitakit
työasusteet
huomioasusteet
lapset/nuoret
urheilu/tekniset
kaulahuivit/huivit
ekologiset
laukut/kassit
alusasut
muut mainostuotteet

tilaus/tarjouspyyntö tuotemerkkaus
toimitusehdot
yhteystiedotBrodera Ky
Kuurnankatu 34
80100 JOENSUU

puh. 043 2000 300

myynti@brodera.fi
Toimitusehdot

Nettisivustolla esiteltävien tuotteidemme hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %, sekä mahdolliset toimituskulut. Hinnat perustuvat kappalehintoihin. Suuremmista eristä annamme pyydettäessä erillisen tarjouksen! Pidätämme tekijänoikeuden tekemiimme painotyökaluihin, brodeeraus- ja leikkausohjelmiin, emmekä luovuta niistä kopioita.

Tuotteita ja työsuorituksia myydään yksityisille, yrityksille ja yhteisöille (kunnat, järjestöt, urheiluseurat tms.). Maksuehto yrityksille ja kunnille on 7-14 pv netto sopimuksen mukaan (Y-tunnus), urheiluseuroille, muille järjestöille, sekä yksityisille maksutapa on ennakkomaksu tai käteinen.

Tekstiilien värisävyissä saattaa esiintyä vaihtelua tuotantoerien välillä ja toimitus voi sisältää pieniä sävyeroja. Mikäli värien yhtenäisyys on värimaailman kannalta tilaajalle erityisen tärkeää, kannattaa siitä mainita tilauksen yhteydessä! Brodeerattuja ja painettuja tuotteita emme vaihda tai palauta. Huomautukset toimituksesta on tehtävä viimeistään 7 vrk:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta, tämän jälkeen tehtyjä reklamaatioita emme hyväksy. Vastaamme että toimittamamme tuotteet ovat tilauksen mukaisia ja paino- tai brodeeraustyöltään virheettömiä. Jos toimitus kuitenkin sisältää viallisia tuotteita, saa asiakas joko uudet tuotteet veloituksetta tai korjaamme viat ja puutteet kustannuksellamme. Brodeerattaessa asiakkaan omia tuotteita, rajoittuu vastuumme virheistä enintään brodeeraus- tai painotyön arvoon.

Yksittäismyynti
Painettuja yksittäistuotteita myymme 7 vuorokauden toimitusajalla. Painamattomien tuotteiden vähimmäismyyntierä on maahantuojien toimittama minimitilausmäärä — esim. t-paidoissa 10 kappaletta.